Παρασκήνιο: Το κόλπο του Μελισσανίδη με τον Καρυπίδη

Γιατί βγάζει μπροστά ο Μελισσανίδης τον μεγαλομέτοχο του Άρη και ποιο ρόλο παίζει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Γράφει «ο τρελός… του χωριού» στη SportDay της Πέμπτης (21/09).

Έτριβα τα μάτια μου χθες το πρωί όταν είδα στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας «Ναυτεμπορική» ένα χτύπημα για το άρθρο του εξαιρετικού δικηγόρου και σοβαρού ανθρώπου, Άλκη Παπαντωνίου. Ο άλλοτε συνεργάτης του Αλαφούζου στην Πανάθα μάς διαφώτισε για το καθεστώς που υπάρχει με τους ατζέντηδες των ποδοσφαιριστών. Ομολογώ ότι δεν μπόρεσα να βρω απάντηση για το τάιμινγκ.

Το αναφέρω επειδή ξέρω ότι στο ευρύτερο περιβάλλον του Μελισσανίδη δεν γίνεται κάτι στην τύχη. Άρα, κάπου αποσκοπεί το άρθρο του Παπαντωνίου. Εν αγνοία του ανθρώπου, βεβαίως-βεβαίως, διότι είπαμε ότι έχει αποδείξει τη σοβαρότητά του. Ίσως και γι’ αυτό να απευθύνθηκαν στον Άλκη όσοι ήθελαν να στείλουν κάπου κάποιο μήνυμα.

Όπως μήνυμα στέλνουν τα δύο όψιμα φιλαράκια, ο Μελισσανίδης κι ο Καρυπίδης. Ο Νικαιώτης αξιοποιεί πλήρως τον Θοδωράκη. Τον έβαλε να δεσμευτεί ότι δεν θα βγάζει ανακοινώσεις για τη διαιτησία, ώστε να περιοριστούν οι φωνές που θα ακούγονται. Σκέφτηκε ο «Μελισσάν» ότι αν δεν διαμαρτύρονται οι τρεις απ’ τις πέντε μεγάλες ομάδες, τότε θα ’χει επιχειρήματα για να περνάει το δικό του. Υπολόγιζε, όμως, χωρίς τον Παπαπέτρου και την προβληματική εικόνα του ΠΑΟΚ έπειτα απ’ τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αν είχε νικήσει η ομάδα του Λουτσέσκου, τότε δεν θα υπήρχαν οι φωνές στην Τούμπα. Ούτε θα υποχρεωνόταν ο Ζουμπούλης να βγει και να υπερασπιστεί τον Παπαπέτρου. Ούτε, βέβαια, θα γινόταν η διαρροή απ’ την ΚΕΔ για την ικανοποίηση απ’ τη διαιτησία του Αναστάση. Τελικά κι αυτό το σχέδιο του Μελισσανίδη φτιάχτηκε στο… πόδι! Αλλά η δουλειά με τον Θοδωράκη προχωράει. Όπως επίσης κι η προσπάθεια να του βρει συμπαίκτη για τον Άρη. Διότι και σε αυτό ανακατεύτηκε ο Δημητρός!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News