ΕΠΟ: Ο Μπαλτάκος θέτει θέμα απομάκρυνσης του Μπένετ!

EUROKINISSI

Το νέο φιάσκο με τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ κάνει τον Τάκη Μπαλτάκο να θέτει θέμα απομάκρυνσης του προέδρου της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ.

Ο Τάκης Μπαλτάκος αποφάσισε να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Στιβ Μπένετ μετά το νέο φιάσκο με τον διαιτητή του ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ. Ο Άγγλος πρόεδρος της ΚΕΔ δεν βρήκε ξένο διαιτητή και ο πρόεδρος της ΕΠΟ συγκάλεσε την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα την αντικατάσταση του Στιβ Μπένετ. Στην τοποθέτησή του ο Τάκης Μπαλτάκος αναφέρει:

«Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή. Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητη ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας.
Για τον λόγο αυτό, συγκαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα: Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News