Ολυμπιακός: Απίστευτο! Ο διαιτητής καρμανιόλα έγινε... ρόμπα ακόμα και στο Kicker!

Θέμα με τα τεράστια λάθη του διαιτητή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ φιλοξένησε το γερμανικό Kicker, που εξέθεσε τον Ολλανδό ρέφερι για το γεγονός πως δεν έδωσε καν φάουλ στο χτύπημα πάνω στον Έσε.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μετά τις δηλώσεις του προπονητή της Φράιμπουργκ, Στράιχ που τόνισε πως το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό, έρχεται και το γερμανικό Kicker για να αναδείξει τα εγκληματικά λάθη του Ολλανδού διαιτητή.

Συγκεκριμένα, ο Αλάρντ Λίντχουντ δεν έδωσε καν φάουλ, κλείνοντας τα μάτια στο ξεκάθαρο χτύπημα του Σάλαι που έπρεπε να έχει αποβληθεί πάνω στον Έσε, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 21χρονος σοβαρά στο κεφάλι και να αποχωρήσει με αίματα.

Μάλιστα, ούτε στο VAR υπέδειξαν κάποια παράβαση, με το Kicker να στέκεται στη φάση που αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα, κάνοντας ειδική αναφορά στη στάση του διαιτητή.

«Η Φράιμπουργκ ήταν πολύ τυχερή. Ο Σάλαϊ χρησιμοποίησε τον αγκώνα του εναντίον του Έσε, κάτι που  έφερε τον τραυματισμό του παίκτη που αντικαταστάθηκε. Όμως αυτή η φάση δεν περιλάμβανε κάποια προειδοποίηση από τον διαιτητή, ο οποίος δεν σφύριξε καν φάουλ».

 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News