Μπαλτάκος: Τώρα κατάλαβε ποιος είναι ο Μπένετ; Ποιον θα βάλει στη θέση του;

EUROKINISSI

Με προσωπική δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ο Τάκης Μπαλτάκος κατέθεσε τη θέση του για ό,τι προηγήθηκε του διαζυγίου με τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ.

Στάχτη στα μάτια ύστερα από το αναπόφευκτο, όπως ήρθαν τα πράγματα, διαζύγιο με τον Στιβ Μπένετ επιχείρησε να ρίξει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος.

Λες και δεν γνώριζε όλο αυτό το διάστημα την ανικανότητα του Άγγλου αρχιδιαιτητή, τώρα διαπίστωσε ότι δεν κάνει για ένα τόσο νευραλγικό πόστο και του επιτέθηκε, προφανώς για να σωθεί αυτός.

Η προσωπική δήλωση που έκανε το Σάββατο δεν έπεισε ούτε καν τους γύρω του. Απλώς επειδή ο ίδιος είχε στριμωχτεί πολύ, πήρε την απόφαση να βγει από πάνω.

Τι ανέφερε ο Τάκης Μπαλτάκος;

«Η άρνηση του κ. Μπένετ να αλλάξει τον ορισμό του Έλληνα διαιτητή στο αγώνα Παναθηναϊκού-ΑΕΚ και συνακόλουθα η παραίτησή του, αποτελούν δική του προσωπική επιλογή.

Λυπάμαι που υπό τις συγκεκριμένες περιστάσεις είμαι υποχρεωμένος να δεχθώ την παραίτησή του και να ζητήσω από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την ερχόμενη Τετάρτη να ορίσει νέο αρχιδιαιτητή».

Αν έμαθε κάτι, θα εξαρτηθεί από τον διάδοχο του Μπένετ. Αν και, μεταξύ μας, μοιάζει πολύ δύσκολο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News