Λαμίν Γιαμάλ: Το νέο παιδί - θαύμα της Μπαρτσελόνα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με... δεκαψήφια ρήτρα!

Λαμίν Γιαμάλ
ΑΠΕ

Το 16χρονο wonderkid της Μπαρτσελόνα έλαβε νέο συμβόλαιο με τους Καταλαβούν να βάζουν τη ρήτρα… στο Θεό!

Ο Λαμίν Γιαμάλ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο 16χρονος θεωρείται, και όχι άδικα με βάση τα πρώτα του βήματα, το νέο «παιδί-θαύμα» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και όπως είναι λογικό, οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα, του πρότειναν συμβόλαιο που να αντικατοπτρίζει το ρόλο του στην ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό και όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», ο νεαρός επιθετικός, έχει ήδη υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του, πριν από την καλοκαιρινή περιοδεία των Καταλανών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γιαμάλ ανανέωσε την συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2026 και η σχετική ανακοίνωση αναμένεται εντός του Οκτωβρίου.

Δεδομένου όμως, ότι το νεαρό της ηλικίας του, δεν επιτρέπει πολυετή ανανέωση, οι «μπλαουκράνα» έχουν έτοιμη την πρόταση επέκτασης για την συνεργασία των δύο πλευρών, κάτι που θα συμβεί, μόλις ο Γιαμάλ συμπληρώσει το 18ο έτος της ζωής του. Και η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Ισπανού πιτσιρικά, θα είναι της τάξης του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ!

Στην Ισπανία, η ύπαρξη ρήτρας στα συμβόλαια είναι υποχρεωτική και οι ομάδες για να «προστατευτούν» βάζουν τις ρήτρες… στο Θεό για να μην κινδυνεύουν τα χάσουν τα ταλέντα τους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News