Μπαρτσελόνα - Θέλτα 3-2: Ο Δουβίκας έκανε το 0-2 στο 76' και η Μπαρτσελόνα το γύρισε στο 89'!
Ο Τάσος Δουβίκας σκόραρε εναντίον της Μπαρτσελόνα αλλά η Θέλτα δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της 0-2, που έγινε 3-2 από το 81′ ως το 89!
Η Μπαρτσελόνα πέτυχε μια τεράστια ανατροπή πετυχαίνοντας τρία γκολ μέσα σε εννιά λεπτά απέναντι στην Θέλτα (3-2), σβήνοντας το προβάδισμα της ομάδας της Γαλλικίας, σε ένα ματς στο οποίο ο Τάσος Δουβίκας «άνοιξε λογαριασμό» κάνοντας το 0-2 στο 76΄!
Ο Έλληνας στράικερ πέρασε αλλαγή στο 66ο λεπτό και 10 λεπτά μετά «πάγωσε» για δεύτερη φορά τους τυπικά γηπεδούχους, ωστόσο, ο Λεβαντόφσκι «πήρε τ΄ όπλο» του στη συνέχεια, ισοφάρισε με δύο γκολ στο 81΄ και 86΄, για να «σφραγίσει» την ανατροπή ο Ζοάο Κανσέλο στο 89΄ μετά από καταπληκτική ασίστ του Γκάβι. Ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος είχε «σερβίρει» νωρίτερα στον Λεβαντόφσκι κι εκείνος είχε «γράψει» το 2-2.
Η «Μπαρτσα» διατήρησε το αήττητο στο ξεκίνημα της LaLiga (5 νίκες, μία ισοπαλία) κι «έπιασε» στην κορυφή την Τζιρόνα, αλλά με την Ρεάλ να έχει ματς λιγότερο και την ευκαιρία για το 6Χ6.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Νταβίντ Κάρμο, έρχεσαι για να μείνεις ή για να… γίνεις;
- Ολυμπιακός: Το δεξί μπακ και το ελληνικό στοιχείο
- Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!
- Αλέσιο Λίσι: Πατάει Θεσσαλονίκη - Η ώρα της άφιξής του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ
- ΑΕΚ: «Έχει κάνει πρόταση στον Γιόβιτς για νέα συμβόλαιο και περιμένει» λένε οι Σέρβοι
