Κώστας Τσιμίκας: Κάτοικος Λίβερπουλ για... πολλά χρόνια ακόμα!

Ο Κώστας Τσιμίκας ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ όπως ανακοίνωσαν οι «ρεντς» βάζοντας την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο.

Κάτοικος Λίβερπουλ θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη ο Κώστας Τσιμίκας, αφού οι «ρεντς» ανακοίνωσαν πως ο διεθνής μπακ ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Ο 27χρονος έβαλε την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία είναι μέχρι το 2027, με τον Τσιμίκα να δηλώνει έτοιμος για τίτλους στις πρώτες του δηλώσεις.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανανεώνω το συμβόλαιό μου. Νιώθω πως όλες οι θυσίες που έκανα και άλλα πράγματα, η δουλειά που έβαλα, ξεπληρώνονται.

Αυτό όμως μου δίνει φουλ κίνητρα για τα υπόλοιπα. Όπως έχω πει σε πάρα πολλές συνεντεύξεις, αυτή η ομάδα έχει πάρα πολλά πράγματα να κατακτήσει μαζί και ήθελα από την πρώτη στιγμή να είμαι μέρος όλου αυτού.

Περισσότερες επιτυχίες, περισσότερη δουλειά και περισσότερα τρόπαια. Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμά, να κατακτάς τρόπαια, να είσαι αφοσιωμένος, να είσαι μέρος όλου αυτού.

Πιστέυω ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλες προοπτικές να κατακτήσει περισσότερα τρόπαια και θα τα κυνηγήσουμε. Όλοι είναι 100% αφοσιωμένοι στα επόμενα παιχνίδια και ο καθένας είναι έτοιμος να πετύχει μεγάλα πράγματα στο μέλλον».

Ο Κώστας Τσιμίκας μετακόμισε στη Λίβερπουλ από τον Ολυμπιακό ως μεταγραφή το 2020 και στα τρία χρόνια του στην Αγγλία μετρά σε 63 εμφανίσεις 12 ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει δύο τίτλους (FA Cup, League Cup), με τον ίδιο να έχει βάλει μάλιστα την υπογραφή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας το 2022 με το νικητήριο πέναλτι που είχε εκτελέσει στον τελικό απέναντι στην Τσέλσι.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News