ΑΕΚ: Βασικός ο Κάλενς και έκπληξη στα χαφ
Ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε την εντεκάδα που θα παραταχθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό, επιλέγοντας τον Κάλενς για παρτενέρ του Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας.
Τους 11 που θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Ματίας Αλμέιδα, με τον Αλεξάντερ Κάλενς να παίρνει το βάπτισμα του πυρός δίπλα στον Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας.
Από εκεί και πέρα ο 49χρονος τεχνικός επέλεξε να ξεκουράσει τους Σιμάνσκι και Γιόνσον στα χαφ, επιλέγοντας τον Κώστα Γαλανόπουλο στη θέση του αμυντικού χαφ, με τον Πινέδα να κινείται μπροστά του.
Στα δεξιά της άμυνας θα βρίσκεται ο Ρότα και στα αριστερά ο Μοχαμάντι, στα άκρα της μεσαίας γραμμής οι Ελίασον και Γκατσίνοβιτς, ο Τσούμπερ πίσω από τον επιθετικό και στην κορυφή ο Λιβάι Γκαρσία.
📄 Η ενδεκάδα της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον @paofc_ #paoaek #aekfc #aekfcseason2023_2024 #slgr pic.twitter.com/rtuFG7EXMF
— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) September 25, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
