Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Χαμός με το πανό-ντροπή στη Λεωφόρο!

Η προκλητική κίνηση των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού που έκανε έξαλλη την ΑΕΚ, η οποία αποχώρησε για τα αποδυτήρια μέχρι να μην εμφανιστεί ξανά το επίμαχο πανό.
Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, υπάρχει στο πέταλο των οργανωμένων ένα μεγάλο πανό των Bad Blue Boys, των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Η Bad Blue Boys είναι οι φανατικοί οπαδοί της Ντιναμό που είναι αδελφοποιημένοι με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Εύλογα η κίνηση αυτή είναι προσβλητική για τη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη, του φίλου της ΑΕΚ, που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Έντονη ήταν η αντίδραση των ανθρώπων της ΑΕΚ για το συγκεκριμένο πανό. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Ένωσης ενημέρωσαν τους γηπεδούχους και τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, όπως και τον εισαγγελέα, ενώ απείλησαν πως δεν θα κατέβουν στο ντέρμπι αν παραμείνει το πανό στη θέση του.
Μάλιστα, για λίγα λεπτά αποχώρησαν προς τα αποδυτήρια, πριν από τη σέντρα, λόγω του πανό και επέστρεψαν λίγο αργότερα, για να αρχίσει τελικά το ντέρμπι.

SUPER LEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Απίθανος Παυλίδης: Πέτυχε χατ-τρικ στο 1-4 της Μπενφίκα επί της Πόρτο! (videos)
- Βιτόρια: «Αξίζαμε να κερδίσουμε»
- Super League: Η βαθμολογία των πλέι οφ - Τι θέλει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα
- Φορτούνης: Σκόραρε στο 90+7' και χάρισε την πρώτη νίκη στην ομάδα του μετά από 3 μήνες
- ΑΕΛ: Πέθανε οπαδός της ομάδας, την ημέρα της ανόδου