Ολυμπιακός: Συγκινητική η συμμετοχή του κόσμου στην αιμοδοσία πριν το ματς με την Κηφισιά

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω στην αιμοδοσία που διοργάνωσαν οι «ερυθρόλευκοι» πριν την αναμέτρηση με την Κηφισιά για την 5η αγωνιστική.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την Κηφισιά για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, η ΠΑΕ Ολυμπιακός διοργάνωσε αιμοδοσία με τον κόσμο της ομάδας να ανταποκρίνεται με συγκινητικό τρόπο.

Ο Παναγιώτης Μπαντούνας, υπεύθυνος αιμοδοσίας και διευθυντής διαχείρισης εισιτηρίων, αναφερόμενος τόνισε:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και το Στάδιο “Γ. Καραϊσκάκης”, ευχαριστεί τους εθελοντές αιμοδότες που για άλλη μία χρονιά έδωσαν το “παρών” στο Μουσείο του Ολυμπιακού στην καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία. Θα θέλαμε να δώσουμε το νέο μας ραντεβού στην πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη, στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7».

Από την πλευρά του ο Διευθυντής αιμοδοσίας Νοσοκομείου Μεταξά, Άγγελος Αθανασόπουλος, είπε: «Η συνεργασία μας με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού είναι πολυετής, υπάρχει μεγάλη ανταπρόκριση. Η βοήθεια που μας παρέχεται από την εθελοντική αιμοδοσία είναι αρκετά σημαντική και πάντα προσβλέπουμε στη βοήθεια αυτή, η οποία καλύπτει μεγάλες ανάγκες οι οποίες είναι έτσι και αλλιώς είναι μεγάλες για τη μετάγγιση των ασθενών μας».

Μάλιστα ένας από τους εθελοντές, μιλώντας για την κίνηση αυτή έκανε και το δικό του κάλεσμα στον κόσμο για την επόμενη εθελοντική αιμοδοσία που θα είναι στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, τονίζοντας: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, που έδωσαν τη ζωή τους για την ιδέα που λέγεται Ολυμπιακός και εμείς να δώσουμε δέκα λεπτά από το χρόνο μας προσφέροντας στους συνανθρώπους μας, αλλά και στον εαυτό μας γιατί είναι μία διαδικασία αναζωογονητική για τον εαυτό μας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News