Γιαν Εμβιλά: Η επιστροφή του στην Ελλάδα!

Γιαν Εμβιλά: Η επιστροφή του στην Ελλάδα - Τι έγινε με τον Ολυμπιακό

Ο Γιαν Εμβιλά βρίσκεται στην Αθήνα με αποτέλεσμα να βγουν πολλές φήμες για το μέλλον του χωρίς καμία, μέχρι στιγμής, να έχει επιβεβαιωθεί.

Ο Γιαν Εμβιλά παραμένει ελεύθερος στην αγορά αλλά σύντομα αναμένεται να γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός ήταν η τελευταία ομάδα. Απέκτησε τον 33χρονο Γάλλο χαφ από την Σεντ Ετιέν το καλοκαίρι του 2020. Φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι που πέρασε ο Ολυμπιακός έδειξε θετικός στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του Γιαν Εμβιλά. Με τον οποίο έκανε διαπραγματεύσεις. Ωστόσο δεν είχαν θετική κατάληξη!

Υπήρξαν τότε φήμες πως είχε πρόταση στα χέρια του από ευρωπαϊκή ομάδα. Φήμες που δεν επιβεβαιώθηκαν καθώς ο Γιαν Εμβιλά ακόμα δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πλέον ο 33χρονος άσος παίζει με τον χρόνο, αφού τέλος του μήνα κλείνει και το μεταγραφικό παράθυρο για τους ελεύθερους παίκτες στις αγορές της Ευρώπης που παραμένουν ανοικτές.

Μια από αυτές είναι και της Ελλάδας, στην οποία βρίσκεται ο Γάλλος άσος. Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι στην Αθήνα κι έτσι «πυροδοτήθηκαν» διάφορα σενάρια. Κάποια από αυτά «άγγιξαν» και τον Ολυμπιακό, αλλά δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Δεν αποκλείεται ο Εμβιλά να ήρθε στην Αθήνα για να δει φίλους και γνωστούς και να περάσει μερικές ακόμα στιγμές χαλάρωσης. Το σίγουρο είναι έως το τέλος της εβδομάδας θα έχει γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, ο οποίος μπορεί να είναι ευρωπαϊκός, μπορεί να είναι και… Αραβικός!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News