Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Ο Πάπας Φραγκίσκος τον έσωσε από καμπάνα!

twitter

Ο Βλαχοδήμος κινδύνευε με τιμωρία ως τερματοφύλακας της Μπενφίκα, αλλά γλίτωσε βαριά ποινή χάρη στον Πάπα Φραγκίσκο

Ο νόμος που ορίζει τη συγχώρεση των κυρώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νεολαίας με τη συμμετοχή του Πάπα Φραγκίσκου, απήλλαξε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο από βαριά τιμωρία.

Στις 21 Οκτωβρίου 2022, η Πόρτο είχε υποδεχτεί την Μπενφίκα στο «Ντραγκάο» και η ομάδα του Βλαχοδήμου νίκησε 0-1 με γκολ του Ράφα Σίλβα. Στα αποδυτήρια όμως οι κάμερες κατέγραψαν τον διεθνή τερματοφύλακα να καταφέρεται σε βάρος των παικτών της Πόρτο με απρεπείς εκφράσεις: «Αγαπάω την Μπενφίκα. Αυτά τα παιδιά είναι μια σκ@@@ ομάδα», είχε πει.

Σήμερα δημοσίευμα της AS κυκλοφόρησε με τίτλο «Ο Βλαχοδήμος γλιτώνει από ποινή χάρη… στον Πάπα Φραγκίσκο!» και η εξήγηση είναι η ακόλουθη:

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας απήλλαξε τον Βλαχοδήμο επικαλούμενο τον Ν. 38-Α/2023, της 2ας Αυγούστου. Ο νόμος αυτός ορίζει τη συγχώρεση των κυρώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νεολαίας, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1ης και 6ης Αυγούστου στη Λισαβόνα και στην οποία, εκτός από εκατομμύρια νέους από όλο τον κόσμο, συμμετείχε και ο Πάπας Φραγκίσκος Α’!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News