ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: Επιστρέφει ο κόσμος στις εξέδρες της Βραζιλίας

Από την πρώτη μέρα της πανδημίας, το ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 με την Αργεντινή στο Σάο Πάουλο τις 5 Σεπτεμβρίου, θα είναι το πρώτο που θα γίνει με την παρουσία θεατών στις εξέδρες στη Βραζιλία.

Για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας, ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο της Βραζιλίας θα φιλοξενήσει θεατές στις εξέδρες. Πρόκειται για το κλασικό νοτιοαμερικάνικο ντέρμπι ανάμεσα στη Βραζιλία και την Αργεντινή που θα γίνει στο Σάο Πάουλο, το γήπεδο της Κορίνθιανς, στις 5 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. 

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας ανακοίνωσε ότι θα επιτραπεί η είσοδος 12.000 θεατών στο γήπεδο της Κορίνθιανς, χωρητικότητας 48.234 θεατών.

“Το παιχνίδι θα είναι το πρώτο, πολύ σημαντικό τεστ με την παρουσία κόσμου στις εξέδρες σε ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός στην Πολιτεία του Σάο Πάουλο” αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Θυμίζουμε ότι το πρόσφατο Κόπα Αμέρικα που φιλοξενήθηκε στη Βραζιλία έγινε εξ ολοκλήρου χωρίς θεατές στις εξέδρες, γεγονός που μείωσε σημαντικά τη δημοτικότητα του θεσμού, που συνέπεσε με τη διεξαγωγή του Euro.

Η Βραζιλία είναι η Νο 2 χώρα στον κόσμο, όσον αφορά τα θύματα του κορονοϊού με 575.000 νεκρούς από την πρώτη μέρα της πανδημίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News