ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με 20χρονο Αιγύπτιο τερματοφύλακα που προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα

Η περίπτωση του 20χρονου Αιγύπτιου τερματοφύλακα Αχμέντ Ελ Σαγέντ που δοκιμάζεται από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε κάτω από μυστικότητα στη δοκιμή του 20χρονου Αιγύπτιου τερματοφύλακα Αχμέντ Ελ Σαγέντ, ο οποίος πήρε μέρος στις προπονήσεις της ομάδας. Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται μετά τις αναφορές της ιστοσελίδας «Filgoal» που αναφέρει:

«Ο Αχμέντ πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις στον ΠΑΟΚ. Μέσα στις επόμενες ημέρες, η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί επίσημα. Τώρα ολοκληρώνεται οι διαδικασίες της μεταγραφής, με την προθεσμία για τους ελεύθερους στην Ελλάδα να είναι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Ο Αχμέντ θα πάει απευθείας στην πρώτη ομάδα» .

Ο Αχμέντ Ελ Σαγέντ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ζάμαλεκ βρέθηκε για ένα χρόνο στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Βιζέλα, και επέστρεψε στη Ζάμαλεκ, από την οποία και έμεινε ελεύθερος.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν επιβεβαίωνουν τη σιγουριά των Αιγυπτίων για τη μεταγραφή του Ελ Σαγέντ στον ΠΑΟΚ με την αυλαία για τις μεταγραφές ελεύθερων να πέφτει το βράδυ του Σαββάτου.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί ως είναι ο πατέρας του Αχμέντ Ελ Σαγέντ, Ναντέρ, είναι ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους τερματοφύλακες στην Αίγυπτο καθώς έχει γράψει ιστορία, ενώ έχει περάσει και από το ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα του Ακράτητου τη σεζόν 2002-03.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News