Ολυμπιακός Μαρτίνεθ: «Έχουμε τραυματίες, αλλά και μεγάλο ρόστερ. Να έχουν όλοι σωστή νοοτροπία»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μίλησε στη NOVA για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αναφέρθηκε τόσο στους τραυματίες παίκτες του, αλλά και στο μεγάλο και γεμάτο ρόστερ που διαθέτει.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα. Για το λόγο αυτό, ο προπονητής του, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μίλησε στη NOVA και αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με τους Ηπειρώτες, όσο και στις απουσίες της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε μεταξύ άλλων:

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Ξέρουμε πως ιστορικά είναι ένα παιχνίδι δύσκολο. Ελπίζουμε να ανακάμψουμε σύντομα γιατί είναι παίκτες που έχουν πολλά συνεχόμενα στα πόδια και έχουμε κάποιες ώρες ακόμα για να δούμε πόσους παίκτες θα έχουμε διαθέσιμους. Έχουμε προετοιμαστεί για το κλίμα και τα ταξίδια. Κάναμε προετοιμασία στην Αυστρία και την Αγγλία ενώ είχαμε και τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια. Οι παίκτες ξέρουν να προσαρμόζονται σε διάφορα γήπεδα και σε διάφορες συνθήκες. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να κρατήσουμε τη φιλοσοφία μας και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και τη νοοτροπία μας».

Τους τραυματίες και τις ενδεχόμενες απουσίες: «Έχουμε κάποιους παίκτες που είναι τραυματίες. Κυρίως παίκτες με κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, με ενοχλήσεις και κάποιους τραυματισμούς. Αλλά για αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ και έχουμε λύσεις. Γι αυτό λέω πάντα πως όλοι είναι απαραίτητοι, γιατί όλοι θα χρειαστούν κατά τη διάρκεια της σαιζόν με τα πολλά παιχνίδια που έχουμε. Είναι σημαντικό λοιπόν όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι και να έχουν τη σωστή νοοτροπία».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News