ΟΦΗ - ΑΕΚ: Οργή στο «Γεντί Κουλέ» για τα λάθη Διαμαντόπουλου και συνθήματα κατά του διαιτητή
Πολλά τα παράπονα στο στρατόπεδο του ΟΦΗ από τα πρώτα κιόλας λεπτά στο ματς με την ΑΕΚ, με τους φιλάθλους των γηπεδούχων να λένε συνθήματα κατά του διαιτητή Διαμαντόπολου για τα λάθη κατά της ομάδας τους.
Οργή από τους φίλους του ΟΦΗ για τον διαιτητή Διαμαντόπουλου στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ, λόγω των συνεχόμενων λανθασμένων αποφάσεων κατά της ομάδας τους.
Μάλιστα, πολλά ήταν τα νεύρα και του προπονητή των Κρητικών, Νταμπράουσκας που μάλιστα είδε την κίτρινη κάρτα όταν διαμαρτυρήθηκε για την μη καταλόγιση φάουλ και κάρτας για το σπρώξιμο του Πισάρο πάνω στον Βούρο.
Γενικότερα πάντως ο Διαμαντόπουλος προκάλεσε και στη συνέχεια με τη στάση του, αφού έκλεισε τα μάτια σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ από την άλλη καταλόγισε ανύπαρκτα φάουλ υπέρ της «Ένωσης».
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκνευριστούν και οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ από ένα σημείο και μετά, ενώ δεν σταμάτησαν οι διαμαρτυρίες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
