Παναιτωλικός: Τέλος και επίσημα ο Σούρερ, αναμονή για ανακοίνωση Γιάννη Πετράκη

Όπως αναμενόταν από το πρωί της Τρίτης, η ΠΑΕ Παναιτωλικός προχώρησε στην ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Γκαμπριέλ Σούρερ, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της ομάδας μόλις για 6 αγώνες. Ο Γιάννης Πετράκης αποτελεί και το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει τα «καναρίνια».

Το κλίμα στο τελευταίο διάστημα στο Αγρίνιο για τον Γκαμπριέλ Σούρερ δεν ήταν και το καλύτερο. Η κακή βαθμολογική συγκομιδή, σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις που σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιούσαν και η γενικότερα εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, έδιναν την αίσθηση ότι σύντομα θα υπάρξει αλλαγή προπονητή.

Το πρωί της Τρίτης άρχισε να εντείνεται αυτή η φημολογία, η οποία πήρε «σάρκα και οστά» το απόγευμα με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Αγρινίου, που ενημέρωνε για τη λύση της συνεργασίας με τον Αργεντίνο τεχνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Ανακοινώνεται η λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας μας με τον προπονητή Γκάμπριελ Σούρερ και τους συνεργάτες του Αλεχάντρο Κάσερες, Χουάν Ζουμπελδία, Γκουστάβο Ζουμπελδία.Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».

Προ των πυλών ο Πετράκης

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ξεκινάει μια ονοματολογία με υποψήφιος για να αναλάβουν την ομάδα. Στην περίπτωση όμως του Παναιτωλικού, φαίνεται πως δεν θα χρειαστούν πολλές ενέργειες, καθώς η διοίκηση δείχνει να έχει αποφασίσει την επόμενη κίνησή της. Ο Γιάννης Πετράκης είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει τον σύλλογο του Αγρινίου, με πρώτη αποστολή να επαναφέρει τις ισορροπίες και τα χαμόγελα στα αποδυτήρια. Η εμπειρία του στη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων σε προηγούμενους συλλόγους είναι και η αιτία που προκρίθηκε η επιλογή του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News