Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η νέα έδρα για το Europa League

Eurokinissi
Οι «πράσινοι» κατέληξαν στην έδρα για τα υπόλοιπα δύο εντός έδρας παιχνίδια στη φάση των ομίλων.
Μετά το σοβαρό πρόβλημα με το ΟΑΚΑ που «ξεσπίτωσε» τον Παναθηναϊκό, η ΠΑΕ έτρεξε τις διαδικασίες για να μεταφερθεί στη Λεωφόρο και να δώσει εκεί τα παιχνίδια με Ρεν και Μακάμπι Χάιφα.
Ο Παναθηναϊκός περιμένει την τυπική έγκριση από την UEFA για να αγωνιστεί κόντρα σε Ρεν και Μακάμπι Χάιφα στο «Απόστολος Νικολαϊδης», το οποίο έτσι κι αλλιώς είχε δηλώσει ως δεύτερη έδρα.
Ο μόνος «πονοκέφαλος» για το γήπεδο της Λεωφόρου είναι ο αριθμός εισιτηρίων που θα εκδίδονται. Όχι γιατί θα είναι λιγότερα, προφανώς, από το ΟΑΚΑ, αλλά γιατί θα είναι λιγότερα και από αυτά που βγαίνουν στην κυκλοφορία στα ματς πρωταθλήματος στο «Απόστολος Νικολαϊδης», αφού στην Ευρώπη επιτρέπεται η μετακίνηση φιλάθλων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
