Φαν΄τ Σχιπ: Συντετριμμένος για την απώλεια της συζύγου του
Θρήνος για τον πρώην εκλέκτορα της Εθνικής, Τζον Φαν’τ Σχιπ καθώς πέθανε η γυναίκα του σε ηλικία 55 ετών.
Ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ θρηνεί την σύζυγο του Ντανιέλε η οποία έχασε την μάχη με την ζωή.
Σε ηλικία 55 ετών η Ντανιέλε άφησε την τελευταία της ζωή. Η σύζυγος του Τζον Φαν΄τ Σχιπ έχασε την μάχη με τον καρκίνο.
Eίχε διαγνωστεί με μεταστατικό καρκίνο του ορθού τον Απρίλιο του 2022 και έδωσε γενναία μάχη έκτοτε, ωστόσο δεν τα κατάφερε.
Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολλανδός στο παρελθόν είχε μίλησε για το πρόβλημα υγείας της γυναίκας του.
Συντετριμένος ο πρώην εκλέκτορας της Εθνικής Ελλάδας, που πλέον εργάζεται στον Άγιαξ, ήταν στο πλευρό της έως την τελευταία στιγμή.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
