ΧΟΡΧΕ ΣΑΜΠΑΟΛΙ: «Οι παίκτες της Νις επικρότησαν τους οπαδούς τους»
Ο Χόρχε Σαμπάολι αναφέρθηκε στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση της ομάδας του Μαρσέιγ με τη Νις και όπως υποστήριξε, οι παίκτες των αντιπάλων χειροκροτούσαν τους οπαδούς τους, αντί να καταδικάσουν τις πράξεις τους.
Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε ο Χόρχε Σαμπάολι κατά των ποδοσφαιριστών αλλά και των οπαδών της Νις για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση με την Μαρσέιγ.
Ο Αργεντινός τεχνικός υποστήριξε πως κανείς από το σταφ των γηπεδούχων δεν προσπάθησε να συγκρατήσει τους μαινόμενους οπαδούς, ενώ όπως τόνισε, οι παράγοντες αλλά και οι παίκτες του συλλόγου της Νίκαιας χειροκροτούσαν, αντί να καταδικάσουν τις αποτρόπαιες πράξεις.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Η ιστορία μάς έχει διδάξει ότι είναι λάθος να επιτίθεσαι σε κάποιον επειδή φοράει διαφορετική φανέλα, είναι διάκριση και δεν είναι αποδεκτό να το βλέπεις στο ποδόσφαιρο.
Την Κυριακή φοβηθήκαμε. Οι φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας επιτέθηκαν στους παίκτες μας και η ασφάλεια τους επέτρεψε να το κάνουν. Ορισμένα μέλη της διοίκησης της Νις και παίκτες όχι μόνο δεν έχουν καταδικάσει αυτές τις πράξεις, αλλά τις χειροκροτούν. Βγήκαμε στο γήπεδο για να υπερασπιστούμε τους παίκτες μας, γιατί κανένας άλλος δεν θα το έκανε. Ήμασταν μόνοι.
Πολλά παιδιά βλέπουν ποδόσφαιρο και δεν θέλω να βλέπουν ένα τέτοιο θέαμα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που βγάζει πολύ πάθος αλλά δεν πρέπει να βγαίνει από τα όρια. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από αυτά τα παιδιά. Αυτός είναι ο λόγος που ζητώ από τους οπαδούς μας να μην πάρουν εκδίκηση».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αδιανόητο: Ο Ζαμπίδης επιστρέφει κόντρα στον Μεϊγουέδερ στο ΟΑΚΑ!
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Ολυμπιακός: Καταγγελία στην Ευρωλίγκα για την φραστική επίθεση στον Μπαρτζώκα
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
