ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Η ειδοποιός διαφορά που καθορίζει το αν μπορεί να τελειώσει η μεταγραφή του Παλάσιος

Η μετακίνηση του Σεμπαστιάν Παλάσιος μπορεί να είναι τόσο κοντά όσο και μακριά για τους «πράσινους» και ο παράγοντας «Χ» της συγκεκριμένης μεταγραφής είναι οι απαιτήσεις της Πατσούκα.

Η τελευταία πρόταση που έκανε ο Παναθηναϊκός στην Ιντεπεντιέντε ανερχόταν στο 1,2 εκ. δολάρια. Η προσφορά, όμως, αυτή δεν αφορά μόνο χρήματα που πάνε στα ταμεία της αργεντίνικης ομάδας, αλλά και της Πατσούκα

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από την Αργεντινή από το ποσό αυτό τα 800χιλ. δολάρια κατευθύνονται στα ταμεία των Αργεντινών ενώ οι υπόλοιπες 400χιλ. δολάρια πάνε στην Πατσούκα, αφού η μεξικάνικη ομάδα κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη και έχει ζητήσει χρήματα για να δώσει τη συγκατάθεσή της και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η Πατσούκα ζήτησε αρχικά τα ίδια χρήματα με την Ιντεπεντιέντε, ήτοι άλλες 400χιλ. δολάρια ακόμα, πράγμα που σημαίνει πως η στάση της αυτή τη στιγμή ανεβάζει κατά πολύ το κόστος της μεταγραφής για τον Παναθηναϊκό.

Σκεφτείτε πως ήδη η προσφορά του «Τριφυλλιού» αγγίζει τα 1,8 εκ. δολάρια μαζί με τους φόρους, κόστος διόλου μικρό για το «τριφύλλι» τη συγκεκριμένη περίοδο, αφού σ’ αυτά τα χρήματα δεν συμπεριλαμβάνεται καν η αμοιβή του παίκτη.

Σε περίπου μία ώρα, οι ιθύνοντες της Ιντεπεντιέντε θα συναντηθούν με εκείνους της Πατσούκα με σκοπό να βρεθεί μία λύση ώστε να γεφυρωθεί η διαφορά που υπάρχει αναφορικά με τις απαιτήσεις των Μεξικάνων. 

Οι Αργεντίνοι επιθυμούν να κλείσει η μεταγραφή το γρηγορότερο δυνατό, γιατί χρειάζονται άμεσα τα χρήματα γι’ αυτό και δεν είναι εκείνοι που δημιουργούν το θέμα. Όμως, η Πατσούκα αυτή τη στιγμή αποτελεί το ρυθμιστή, αφού ανάλογα τις δικές της απαιτήσεις η μεταγραφή μπορεί να χαλάσει, να καθυστερήσει κι άλλο ή να ολοκληρωθεί.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News