Παναγιώτης Ρέτσος: «Πρώτη φορά είδα διαιτητή να πηγαίνει στο VAR και να δίνει πέναλτι»
Ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν ο πρώτος παίκτης της Ελλάδας που μίλησε μετά το παιχνίδι με την Ολλανδία και στάθηκε στην αδιανόητη απόφαση του διαιτητή, ενώ κλήθηκε από το VAR για το δεύτερο πέναλτι που έδωσε, να επιμένει τελικά στην αρχική του απόφαση.
Οι παίκτες της Εθνικής ήταν πικραμένοι μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Ολλανδία, για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε τελικά η ήττα.
Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ρέτσου στην κάμερα του ALPHA: «Πρώτη φορά βλέπω τον διαιτητή να πηγαίνει στο VAR και να δίνει πέναλτι! Εδωσε δύο πέναλτι, τι να πω. Κρατάμε τα θετικά και κρατάμε ότι γινόμαστε ολοένα πιο ομάδα. Έχουμε δείξει στον κόσμο γιατί πρέπει να μας πιστεύει. Εχουμε φτιάξει ένα ωραίο σύνολο.Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Απόστολος Χρήστου, ο μύθος: Ξανά πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. ύπτιο!
- Τζόλης: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις με την Άρσεναλ – Επίσημο ντεμπούτο με ασίστ και τρόπαιο
- Ολυμπιακός: Φρόιλερ ο... πρώτος εκλεκτός για τον άξονα - Το νέο ραντεβού του Μεντιλίμπαρ
- Γιάννης Κωνσταντέλιας: Όταν συναντιούνται τρεις έννοιες του «ανήκω»
- ΠΑΟΚ: Υπό «κατάληψη» η Τούμπα λόγω της πώλησης Κωνσταντέλια
