Μητσοτάκης: «Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει γήπεδο»
Ξεκάθαρος ο πρωθυπουργός σχετικά με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.
Συνέντευξη στον ΑΝΤ1 παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στην αλλαγή στο δήμο της Αθήνας.
Η κουβέντα πήγε και στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, με τον πρωθυπουργό να ξεκαθαρίζει πως δεν τίθεται κανένα θέμα και το έργο θα προχωρήσει κανονικά.
«Το μεγάλο έργο του Βοτανικού χρηματοδοτήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση. Θα προχωρήσει. Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει γήπεδο. Η Διπλή Ανάπλαση θα προχωρήσει. Είναι έργα που έχουμε δεσμεύσει μεγάλους πόρους για να τα προχωρήσουμε», ήταν τα λόγια του κ.Μητσοτάκη.
Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ του sportday.gr σχετικά με τις εξελίξεις στο γήπεδο στον Βοτανικό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα στον Χολμς και η... ψυχρασία παραμένει
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Ολυμπιακός: Γιατί είναι μία ανάσα από τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στη League Phase του Champions League
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμα στο Conference League - Οι ώρες και οι έδρες των προημιτελικών και των ημιτελικών
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Αφου το θέλει ο Φορτούνης, πρέπει να επιστρέψει
