Λύγισαν στα πέναλτι οι Κύπριοι

Παρά τη νίκη με 4-2 που είχε καταφέρει στο πρώτο παιχνίδι στη Κύπρο, η Ομόνοια ηττήθηκε με 2-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση απέναντι στην Αντβέρπ και απώλεσε τελικά τη πρόκριση στην «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι.

Μέχρι και τα πέναλτι μπόρεσαν να φτάσουν οι Κύπριοι για να διεκδικήσουν την πρόκριση απέναντι στους ανώτερους Βέλγους, αφού ηττήθηκαν με 2-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση, όμως εκεί έχοντας τρεις άστοχες εκτελέσεις δεν στάθηκαν στο ύψους των περιστάσεων και αποκλείστηκαν.

Η Αντβέρπ ήταν πολύ καλύτερη από την Ομόνοια, η οποία απείλησε ελάχιστο πρώτο μέρος, σχεδόν καθόλου στο δεύτερο και δεν έκανε ούτε μία φάση στην παράταση, με τους Βέγλους από την άλλη να τελειώνουν το παιχνίδι με 29 τελικές συνολικά και 10 στην εστία.

Ο Μιγιόσι άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό από ασίστ του Γιοχάνες Έγκεσταϊν. Οι Βέλγοι δυσκολεύονταν να βρουν το δεύτερο γκολ, που θα τους έδινε την ασφάλεια της παράτασης και χρειάστηκε να φτάσουν μέχρι το 84ο λεπτό, όπου ο Γκέρκενς έκανε το 2-0 από ασίστ του Μπαλικβίσα.

Στην παράταση οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να λύσουν τις διαφορές τους με την Ομόνοια να έχει πολύ παθητικό ρόλο και απλώς να προστατεύει το υπάρχον σκορ, ώστε να φτάσει στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, οι Κύπριοι είχαν τρεις άστοχες εκτελέσεις κι έτσι οδηγήθηκαν στον αποκλεισμό.

Πέναλτι

Βερστράετε ΓΚΟΛ – Ζόρντι Γκόμεθ  Χ

Γκέρκενς  Χ – Ατιέμβεν ΓΚΟΛ

Έγκεσταϊν ΓΚΟΛ – Λέστζακς Χ

Μιγιόσι ΓΚΟΛ – Γιούστε ΓΚΟΛ

                    – Ζαχαρίου Χ

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News