Ολυμπιακός: Πόσο άλλαξε ο Θρύλος από τη βραδιά του Ρέαμπτσιουκ

EUROKINISSI
Οι 167 μέρες που μοιάζουν με μια… αιωνιότητα (κυρίως) για τον Ολυμπιακό.
Ήταν 5 Μαΐου 2023. Είναι 22 Οκτωβρίου 2023. Μετά από ακριβώς 167 μέρες Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρώνται ξανά, πάλι στο Γ.Καραϊσκάκης.
Ήταν η προτελευταία αγωνιστική των περυσινών πλέι οφ. Τότε ο Ολυμπιακός ήθελε απλά να στερήσει τον τίτλο από τον αιώνιο αντίπαλο. Και το κατάφερε με το γκολ του Όλεγκ Ρεαμπτσιουκ και τη νίκη με 1-0.
Πέρασαν 167 μέρες και μοιάζουν… αιωνιότητα. Πως είχε παραταχθεί τότε ο Ολυμπιακός; Με Τζολάκη, Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτη, Ντόη, Ρόντινεϊ, Εμβιλά, Σαμασέκου, Ινμπόμ, Φορτούνη, Μπιέλ και Μπακαμπού. Και τους είχε επιλέξει ο υπηρεσιακός κόουτς, Ζοζέ Ανιγκό.
Στον πάγκο των ερυθρόλευκων ήταν οι Κρίστινσον, Σισέ, Ραμόν, Ανδρούτσος, Κασάμι, Μπουτούτσι, Μασούρας, Βρουσάι και Ελ Αραμπί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Λεβαδειακός: Αυτό είναι το «μπαμ» του Κομπότη για τα γενέθλια της ομάδας
- Ολυμπιακός: Look who is back - Ο Ελ Καμπί έπιασε δουλειά στην Ολλανδία (φωτογραφίες)
- Ολυμπιακός: Ψηφίστηκε ομόφωνα στην ΕΟΕ η ρύθμιση για το νέο Καραϊσκάκη!
- Παναθηναϊκός: Τα παρεάκια στο «5» πριν το... γαλλικό
- Ορμπελίν Πινέδα: Οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μοντερέι
