Ολυμπιακός-Μαρτίνεθ: Να κάνουμε τέλειο ματς, Γουέστ Χαμ ο πιο δυνατός αντίπαλός ως τώρα

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αποθέωσε τη Γουέστ Χαμ στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού 24 ώρες πριν από τον σπουδαίο εντός έδρας αγώνα για τους ομίλους του Europa League – Τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ νωρίς το βράδυ (19:45-COSMOTESPORT3) της Πέμπτης (26/10) στο Γ.Καραϊσκάκης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει τη νίκη για να μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης.
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (25/10) την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με τους Λονδρέζους. Όπως τόνισε, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ως τώρα και για να κερδίσει θα πρέπει να κάνει το τέλειο ματς.
«Πραγματικά η ομάδα μας γνωρίζετε ότι εξελίσσεται και προσπαθεί να βελτιώνεται και να θεωρεί ότι είναι έτοιμη για το παιχνίδι. Παίζουμε με τον καλύτερο αντίπαλο ως τώρα, είναι το πιο δύσκολο ματς ως τώρα. Είναι απαιτητικό πολύ. Έχουμε αυτοπεποίθηση. Πιστεύουμε στην ομάδα και τον εαυτό μας. Αν και απομένει μία προπόνηση για τις τελικές αποφάσεις λέω ότι είμαστε έτοιμοι για όλα», είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού.
«Σίγουρα μας απασχολούν τα λάθη αλλά και τα σωστά που κάνουμε. Τα σωστά μας βοηθούν ως παραδείγματα και δίνουν αυτοπεποίθηση και εξελισσόμαστε. Προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Λάθη κάνουν όλες οι ομάδες του κόσμου και οι παίκτες. Είδαμε στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ παίκτες 100 εκατομμυρίων ευρώ έκαναν λάθη σημαντικά. Προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε», συμπλήρωσε.
Και συνέχισε ως εξής: «Όμως έχουμε ταυτότητα και μ’ αυτή παίζουμε. Νομίζω βελτιώνεται η ταυτότητά μας. Είμαστε μια νέα ομάδα και μια αρκετά νεαρή ομάδα. Έχουμε και έμπειρους παίκτες αλλά γενικότερα και αρκετά νέους παίκτες. Θέλουμε να διατηρήσουμε την ταυτότητα και να τη βελτιώσουμε. Θα χρειαστούμε την ταυτότητά μας αύριο.
Όλοι οι προπονητές του κόσμου θέλουν το τέλειο ματς. Εμείς πρέπει να το κάνουμε αύριο αν θέλουμε να κερδίσουμε. Πιστεύουμε σε μας, έχουμε αυτοπεποίθηση και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Αναφορικά με τις επιλογές για το κέντρο της άμυνας, δε θέλω να μιλήσω με ονόματα. Μεσολαβούν 24 ώρες. Ξέρετε ότι έχουμε δύο κεντρικούς αμυντικούς, έχουμε δύο επιλογές».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Απίθανος Μεντιλίμπαρ! – Έπιασε φτυάρι και καθάρισε το χιόνι στο Άμστερνταμ (pics)
- Ολυμπιακός: Τα Θρυλικά παιδιά του αστεράτου Μεντιλίμπαρ
- Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει έως τώρα από το Champions League
- Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι δύο πιθανοί αντίπαλοι στα πλέι οφ του Champions League - Πότε είναι η κλήρωση και πότε γίνονται τα ματς
- Κύπελλο Ελλάδας: Πρόβλημα με το ΟΑΚΑ - Συζητήσεις για αλλαγή έδρας
