ΑΕΚ: Απροσεξία και... πέναλτι της στερούν αυτό που αξίζει βάση της εικόνας της
Απίστευτο αρνητικό στατιστικό για την ΑΕΚ αφού τα πέντε από τα έξι τέρματα που έχει δεχθεί στον όμιλο της στο UEFA Europa League προήλθαν από το σημείο του πέναλτι.
Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-1 στο Βελοντρόμ κόντρα στην Μαρσέιγ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League με τα δυο τέρματα των Γάλλων αν έρχονται από την άσπρη βούλα.
Έτσι η Ένωση έφτασε τα έξι γκολ παθητικό για φέτος στο Europa League, με τα πέντε να είναι από το σημείο του πέναλτι. Την πρώτη αγωνιστική, στην τεράστια νίκη στο Μπράιτον με 3-2 οι παίκτες του «δικεφάλου» υπέπεσαν δις σε απρόσεκτο μαρκάρισμα, ενώ και το τέρμα που δέχτηκε από τον Άγιαξ στην εντός έδρα ισοπαλία (1-1) ήρθε και αυτό από το σημείο του πέναλτι.
Χρίζει ανάλυσης πάντως αυτό που συμβαίνει με την άμυνας της «Ένωσης». Μπορεί το πέναλτι του Άμραμπατ να ήταν τραβηγμένο… από τα μαλλιά, όμως όλα τα υπόλοιπα δόθηκαν ορθώς. Άρα θα πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη προσοχή σε τέτοιου είδους φάσεις, κάτι που επεσήμανε και ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.
Η ΑΕΚ έχει κάνει τρία πολύ καλά παιχνίδια στη φετινή διοργάνωση του Europa League, σε έναν μάλιστα πολύ δύσκολο όμιλο. Η εικόνα της, είναι εξαιρετικά ενθαρρυντική, όμως μοιάζει να βάζει δύσκολα στον εαυτό της, κάτι που της στερεί βαθμούς και ενδεχομένως την πρόκριση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Φλικ: Πέθανε ο πατέρας του πριν από το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης
- Θεσσαλονίκη: «Ιωάννης Ιωαννίδης» ονομάστηκε σχολικό γυμναστήριο στους Αμπελόκηπους, στη μνήμη του «ξανθού»
- «Σεισμός» στο ΟΑΚΑ για τους Metallica: Υπερθέαμα στη σκηνή των 360 μοιρών, με Ζορμπά και Τρύπες
- Τρέβορ Μπρούκινγκ: Ο ηγέτης της Γουέστ Χαμ που της χάρισε κούπα με ένα περίεργο γκολ
- ΟΦΗ: Η μητέρα του Τιάγκο Νους πήρε το βραβείο «Most Valuable Parent»!
