Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: Η υφήλιος στο ρυθμό του classico
Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί στις 17:15 τη Ρεάλ στο «Μονζουίκ» δυο πρώτο classico της σεζόν.
H ώρα για το παιχνίδι που όλος ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα έφτασε. Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί στις 17:15 (ΝOVASPORTS 1) τη Ρεάλ στο «Μονζουίκ» και φυσικά το μόνο που επιζητεί είναι να μπορέσει να πάρει τη νίκη και να προσπεράσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο γεγονός ότι ούτως ή άλλως οι παίκτες των δύο ομάδων έχουν περισσότερη πίεση σε τέτοια παιχνίδια, απ’ ό,τι σε άλλες αναμετρήσεις. «Χρειάζεται να είμαστε προετοιμασμένοι και ψυχολογικά. Σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει περισσότερη πίεση, απ’ ό,τι συνήθως», είπε μεταξύ άλλων. Απ’ την πλευρά του ο Κάρλο Αντσελότι, αποκάλυψε ότι ο Μπέλιγχαμ θα είναι διαθέσιμος για το ματς: «Είναι απολύτως καλά, έχει επανέλθει και θα αγωνιστεί σίγουρα. Δεν πονάει πλέον και σίγουρα θα αγωνιστεί, χωρίς να χρειάζεται να του πω τίποτα περισσότερο για το παιχνίδι αυτό. Αλλωστε όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, γνωρίζουν τι σημαίνει clasico και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουν».
Η Μπαρτσελόνα κυνηγάει ένα σημαντικό ρεκόρ που αφορά την ίδια. Θέλει να κερδίσει σε όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα της για πρώτη φορά μετά το 2007. Παρά το γεγονός ότι ο αγώνας γίνεται στο «Μονζουίκ», οι Καταλανοί θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους κι ο Τσάβι σχολίασε χαρακτηριστικά: «Αυτό σίγουρα δίνει στους παίκτες ένα επιπλέον κίνητρο. Θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και αυτό πρέπει να είναι υπέρ μας. Παίζουμε όμως κόντρα στη Ρεάλ και πρέπει να κοντρολάρουμε τα συναι- σθήματά μας. Σίγουρα με τη βοήθεια του κόσμου μας, θα μπορέσουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς που θα μας οδηγήσουν στην κορυφή του πρωταθλήματος».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Ολυμπιακός: Ένα τσουβάλι τελικές, μηδέν γκολ - Μία είναι η λύση!
- ΑΕΛ: Από πότε είχε να μη χάσει στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
- Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερα έκτακτα μέτρα στήριξης ύψους 300 εκατ. ευρώ – Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
