ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κανονικά στην αποστολή της ομάδας για το ματς με την Κολόν

Η «μετάφραση» της ύπαρξης του ονόματος του Αργεντινού εξτρέμ στην αποστολή της αργεντίνικης ομάδας για το ματς της Κυριακής (29/08 – 02:15).

Η αποκάλυψη της αποστολής της Ιντεπεντιέντε για το Κυριακάτικο ματς με την Κολόν (29/08 – 02:15) φέρνει ειδήσεις και για τον Παναθηναϊκό και όχι ευχάριστες. Το γεγονό πως συμπεριλήφθηκε εκεί το όνομα του Σεμπαστιάν Παλάσιος σημαίνει πως υπάρχει ακόμα ασυμφωνία στις διαπραγματεύσεις που γίνονται μεταξύ της αργεντίνικης ομάδας και της Πατσούκα.

Η νέα πρόταση του Παναθηναϊκού αγγίζει το 1,5 εκ. δολάρια και απ’ αυτά τα μισά προορίζονται για την Ιντεπεντιέντε και τα άλλα μισά για την Πατσούκα. Οι Αργεντίνοι είναι ικανοποιημένοι με το δικό τους ποσό, όμως όχι και οι Μεξικάνοι που ζητούν περισσότερα χρήματα, αφού υπάρχει ένα χρέος περί τα 800.000€ από την μεταγραφή του Παλάσιος στoυς «κόκκινους διαβόλους».

Έτσι, η Πατσούκα επιθυμεί να λάβει κάτι παραπάνω από τα μισα χρήματα της μεταγραφής του, έτσι ώστε να διασφαλίσει ότι θα αποπληρωθεί ένα κομμάτι των χρεών της Ιντεπεντιέντε κι επομένως τώρα βρισκόμαστε στο σημείο που πρέπει να τα βρουν οι δυο σύλλογοι.

Ο Παλάσιος έχει ξεκαθαρίσει στον προπονητή του πως θέλει να αποχωρήσει μέχρι όμως να φτάσουν οι διαπραγματεύσεις στο σημείο που δεν θα χαλάει η «δουλειά», ο Φαλκιόνι τον υπολογίζει κανονικά, αφού πρόκειται για έναν από τους πιο αξιόλογους παίκτες του ρόστερ του και η ομάδα τον έχει ανάγκη αγωνιστικά.

Μάλιστα, ο κόουτς της Ιντεπεντιέντε έχει εκφράσει την αντίρρησή του για την πώληση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή και αναμένεται να τον ξεκινήσει και πάλι βασικό, παρά τις διεργασίες που υπάρχουν για την μεταγραφή του, με αποτέλεσμα να υπάρχει ακόμα και το ρίσκο ενός ενδεχόμενου τραυματισμού, που μπορεί να «αποτελειώσει» την υπόθεση.

 Η αποστολή της Ιντεπεντιέντε για το ματς με την Κολόν:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News