ΓΙΑΣΙΝ ΑΓΙΟΥΜΠ: «Είχα τέσσερις προπονητές σε μίαμιση σεζόν στον Παναθηναϊκό»

Σε ολλανδικό μέσο μίλησε ο 27χρονος Μαροκινός μέσος των «πρασίνων» που εξέφρασε την απογοήτευσή του για την κατάστασή που αντιμετωπίζει στην Ελλάδα, αλλά και την επιθυμία του να γυρίσει στην Ουτρέχτη.

Στο ολλανδικό μέσο «RTV Utrecht» μίλησε ο Γιασίν Αγιούμπ βρίσκοντας την ευκαιρία να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για την περίοδο που βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά και τον ευσεβή του πόθο, που είναι να επιστρέψει στην Ολλανδία και την Ουτρέχτη.

Αναφερόμενος στο γεγονός πως λογίζεται ως αναπληρωματικός στον Παναθηναϊκό είπε πως «πρέπει να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα μέχρι να βρεθεί μία λύση» ενώ στην συνέχεια σχολίασε και τις συνεχείς αλλαγές προπονητών του «τριφυλλιού» λέγοντας ότι «έχω επίσης συνεργαστεί με τέσσερις προπονητές σε μιάμιση σεζόν. Είναι δύσκολο να «υπολογίζεις» στους ανθρώπους εδώ».

Σχετικά με την πιθανότητα να επιστρέψει στην Ουτρέχτη τόνισε πως είχε μερικές επιλογές για να επιστρέψει στην Ολλανδία, αλλά εκείνος έχει πει πως «η Ουτρέχτη είναι η ομάδα στην χώρα αυτή».

Ωστόσο, όπως τονίζει το μέσο, η συγκεκριμένη ολλανδική ομάδα έχει αυτή τη στιγμή αρκετούς μέσους και πρέπει να πουλήσει κάποιους εξ’ αυτών, αφού τα συμβόλαια μερικών λήγουν το επόμενο καλοκαίρι, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για μία ενδεχόμενη επιστροφή Αγιούμπ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News