Δόξα Δράμας: Νεός προπονητής της ομάδας ο Ιεροκλής Στολτίδης
H Δόξα Δράμας ανακοίνωσε και επίσημα τον Ιεροκλή Στολτίδη ως νέο τεχνικό της ομάδας.
Η αναζήτηση προπονητή τελείωσε για την Δόξα Δράμας αφού, η διοίκηση έδωσε τα κλειδιά στον πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή και του Ολυμπιακόυ, Ιεροκλή Στολτίδη. Ο Έλληνας πρώην μέσος θα κάνει έτσι το ντεμπούτο του στους πάγκους από την θέση αυτή.
«Πιστεύουμε και στηρίζουμε την ορθότητα της επιλογής θεωρώντας ότι έχει τις προϋποθέσεις να πετύχει την αγωνιστική ανόρθωση της ομάδας μας» αναφέρουν οι άνθρωποι των «μαυραετών».
«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Δεν έρχομαι απλά σε μια ιστορική ομάδα, έρχομαι στη Δόξα Δράμας. Ξέρω το μέγεθος της τιμής να είσαι προπονητής της Δόξας ακόμη και αν αυτή βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία.
Υπάρχουν αρκετά προβλήματα όμως έρχομαι αποφασισμένος να πετύχω. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες της ομάδας και με την καθημερινή δουλειά θα αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι στη σειρά και στην ώρα του» ήταν τα πρώτα λόγια του Στολτίδη μετά την ανακοίνωση του.
Θυμίζουμε πως αυτή μπορεί να είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει χρέη προπονητή όμως έχει περάσει και από την θέση τεχνικού διευθυντή σε Αγροτικό Αστέρα και Ξάνθη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
