Ολυμπιακός Εφεση: Έγγραφο-βόμβα και... αυτογκόλ για Χουανκάρ - Με κόσμο το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, έγγραφο-βόμβα για την κατάσταση της υγείας του Χουανκάρ. Ένσταση από Παναθηναϊκό. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Με κόσμο κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού κατά της πρωτόδικης απόφαση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε μετά από 2,5 ώρες.

Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, κατέθεσε έγγραφο-βόμβα για την κατάσταση της υγείας του Χουανκάρ από την ημέρα που ήταν κλινίρης μέχρι και την έξοδο του από το νοσοκομείο.

Γιατί; Διότι ο Ολυμπιακός εμφάνισε ένα επίσημο έγγραφο του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Χουάνκαρ το βράδυ της Κυριακής. Και αυτό το χαρτί, λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο αμυντικός του Παναθηναϊκού ούτε ζαλάδες ένιωθε σε σημείο να μην μπορεί να περπατήσει, ούτε κάποιο άλλο πρόβλημα είχε. Κάθε άλλο…

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό, καθώς ζήτησε και πήρε από την Αστυνομία το έγγραφο του νοσοκομείου –υπάρχει σε εξέλιξη ποινική διαδικασία για την ρίψη της κροτίδας-. Έκανε την κίνηση αυτή, μάλιστα, έχοντας ενημερώσει και τον αθλητικό δικαστή. Σε αυτό το έγγραφο, λοιπόν, που παρουσίασε ενώπιον του Δικαστηρίου προκύπτει ότι ο Χουάνκαρ στο «ΥΓΕΙΑ» κινούνταν ελεύθερα, χωρίς βοήθεια και σίγουρα έχοντας την ισορροπία του.

Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταμάτησαν εδώ. Διότι μπορεί στις 23.30 όταν πλέον ο Ισπανός εξετάστηκε από τον ΟΡΛ του νοσοκομείου (ακοόγραμμα) το αποτέλεσμα της εξέτασης τον έδειξε στο… όριο της κώφωσης από το αριστερό αυτί του (90 με φυσιολογικό το 10), στις 00.49 όμως όταν ο Χουάνκαρ έκανε σε παραπλήσιο νοσοκομείο (ΜΗΤΕΡΑ) για δεύτερη φορά την ίδια εξέταση το αποτέλεσμα της ήταν 30! Κάτι που δεν στέκει ιατρικά. Δεν μπορεί να προκύψει τόσο θεαματική βελτίωση σε τόσο μικρή χρονική διάρκεια και ο νοών νοείτω.

Οπως ήταν φυσικό η πλευρά του Παναθηναϊκού κατέθεσε ένσταση για την εγκυρότητα του εγγράφου.

«Είναι υπογεγραμμένο το έγγραφο φαρδιά πλατιά. Αυτά τα έχει η αστυνομία του Πειραιά. Η αναφορά γίνεται από τον νοσηλευτή. Αν δεν χρειάζεται βοήθεια γιατί να το γράψει. Αν δεν έχει ισορροπία γιατί να μην το γράψει. Δεν ήταν αυθαίρετοι οι νοσηλευτές. Ναι, το γράφουν νοσηλευτές, αλλά αυτό αναιρεί την αξία της παρατήρησης», τόνισε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά ο Ολυμπιακός είχε κάνει αίτημα να μην συμμετάσχει στη διαδικασία ο Παναθηναϊκός, αλλά αυτό απορρίφθηκε.

Οι δύο πλευρές θα καταθέσουν υπομνήματα μέχρι τη Δευτέρα, ενώ φυσικά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα γίνει κανονικά με κόσμο, καθώς η οποία τιμωρία, αν υπάρξει, θα έχει ισχύ μόνο μετά την τελεσίδικη απόφαση, κάτι που αποκάλυψε το Sportday.gr από τις προηγούμενες ημέρες και το σχετικό ρεπορτάζ δικαιώθηκε απόλυτα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News