Γουέστ Χαμ: Η σκέψη του Μόγες να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν

Την σκέψη να απορυρθεί στο τέλος της σεζόν έχει κάνει ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Nτέιβιντ Μόγες σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Daily Mail».
Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, σύμφωνα με δηλώσεις του έχει κάνει σκέψεις για να τελειώσει την καριέρα του σαν προπονητής στο τέλος αυτής της σεζόν.
Η Γουέστ Χαμ κατέκτησε την περασμένη σεζόν το Conference League, και η επιτυχία αυτή κράτησε τον Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο της και τη φετινή σεζόν.
Φέτος η ομάδα του Λονδίνου και αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League έχει αγωνιστικά προβλήματα, αλλά η διοίκηση φαίνεται να συνεχίζει να στηρίζει τον Σκωτσέζο τεχνικό.
Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα «The Daily Mail» ο Μόγες σκέφτεται στο τέλος της σεζόν όχι απλά να φύγει από τον πάγκο των «σφυριών», αλλά και ν’ αποσυρθεί από τους πάγκους.
Μάλιστα ο 60χρονος κόουτς είναι σε συζητήσεις για ν’ αναλάβει πόστο στη διοίκηση, ενώ και η UEFA του έχει προτείνει μια θέση στην επιτροπή για τη βελτίωση των αγωνιστικών κανονισμών του αθλήματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ξεπεσμός: Ο υπάλληλος του Λιόλιου, Δήμος Ντικούδης... παρεξηγήθηκε με το ξέσπασμα Παπαθεοδώρου
- Τάσος Μπακασέτας: Γιατί έχει βρεθεί στο στόχαστρο των φιλάθλων του Παναθηναϊκού
- ΕΟΚ Παρασκήνιο: Μπορεί μια ομάδα να εκτελέσει 77 βολές στο 80 λεπτά αγώνα; Ναι, ο Προμηθέας...
- Παναθηναϊκός: Η πιο ντροπιαστική ήττα της ιστορίας του και το ηλεκτροσόκ που χρειάζεται άμεσα!
- Πλέι οφ: Διπλό του Πανιώνιου στην Καλαμάτα
