Έφεση Ολυμπιακός: Υποψίες για προβοκάτσια - Υπάλληλος οργανωμένου οπαδού της ΑΕΚ ο δράστης

«Ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε», που λέει και το γνωστό τραγούδι.

Η είδηση είναι γνωστή και τη διαβάσατε νωρίτερα στο Sportday.gr: στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται αυτός που έριξε την περίφημη κροτίδα στο γήπεδο Καραϊσκάκης λίγο μετά το γκολ του Μαντί Καμαρά επί του Παναθηναϊκού.

Από τη συγκεκριμένη είδηση προκύπτουν δύο σημαντικά στοιχεία. Πρώτον, το αναμενόμενο, από την ανακοίνωση της Αστυνομίας φαίνεται ξεκάθαρα η συνδρομή της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην προσπάθεια για τον εντοπισμό του δράστη.

Δεύτερον και εξίσου σημαντικό: από την ανακοίνωση δεν ξεκαθαρίζεται πως πρόκειται για φίλο του Ολυμπιακού και αυτό αν μη τι άλλο έχει τη σημασία του, ειδικά αυτή την περίοδο που ο Ολυμπιακός δίνει αγώνα για να δικαιωθεί στην έφεση κατά της απόφασης-σκάνδαλο της τιμωρίας του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όχι μόνο δεν προκύπτει πως πρόκειται για φίλο του Ολυμπιακού, αλλά σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές ο δράστης εργάζεται σε κατάστημα, στον Άγιο Ελευθέριο στα Πατήσια, που ανήκει σε οργανωμένο και ενεργό φίλαθλο της ΑΕΚ. Αυτό μπορεί να μη λέει κάτι, μπορεί να λέει και πολλά.

Πάντως αν βάλει κάποιος στο μυαλό του το ενδεχόμενο προβοκάτσιας δεν θα έχει και άδικο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News