Παρασκήνιο Ολυμπιακός: Αποκάλυψη - Το θεραπευτήριο που θα αντικαταστήσει το «Μετροπόλιταν»

Θέμα χρόνου είναι να κλειδώσει η συμφωνία για το νέο συμπαίκτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο σκέλος της ιατρικής περίθαλψης. Οι συζητήσεις ήδη ξεκίνησαν κι όλα δείχνουν προς μία… κατεύθυνση.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με μια αιχμηρή και με ευθείες βολές ανακοίνωση εξήγησε αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους είναι αναπόφευκτη η διακοπή της συνεργασίας με το νοσοκομείο «Μετροπόλιταν». Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής ήταν ασφαλώς η στάση της διοίκησης του Θεραπευτηρίου στην υπόθεση Χουάνκαρ με τους «ερυθρόλευκους» να υποστηρίζουν πως υπήρξε μεθόδευση με διανυκτερεύσεις-μαϊμού, γνωματεύσεις κατά παραγγελία και τελικά «βρώμικο παιχνίδι κατά του Ολυμπιακού, καθώς και συμμετοχή στην αλλοίωση του πρωταθλήματος».

Το ερώτημα που προκύπτει, λοιπόν, είναι ποιος θα επιλεγεί ως επόμενος συμπαίκτης της ομάδας του Πειραιά στο σκέλος της ιατρικής υποστήριξης. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον η διοίκηση του «Ιατρικού Κέντρου» και εντός των προσεχών ημερών οι συζητήσεις θα προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς. Μέχρι τώρα δεν φαίνεται να υπάρχει… εμπλοκή από την πλευρά του «Ερρίκος Ντυνάν», αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Με τις έως τώρα πληροφορίες, πάντως, η πιο ισχυρή υποψηφιότητα και συνάμα πιο πιθανή επιλογή είναι το «Ιατρικό Κέντρο» Αθηνών, με το οποίο η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ είχε συνεργασία και στο παρελθόν. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News