Ολυμπιακός Τιμωρία: Προσφυγή στο CAS προανήγγειλε ο Κώστας Καραπαπάς

Ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να γίνει το… πρόβατο στη σφαγή, όσον αφορά στην υπόθεση της διακοπής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ο Κώστας Καραπαπάς προανήγγειλε προσφυγή στο CAS, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να δικαιωθούν.

Από την πρώτη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι τον προορίζουν για πρόβατο στη σφαγή, ο Ολυμπιακός είχε καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να δεχθεί αυτόν τον ρόλο. Οπότε η αντίδραση στην απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ήταν και άμεση και αναμενόμενη.

Ο Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτησή του στα social media ελάχιστα λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόφασης, έκανε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός θα προσφύγει στο CAS, αλλά και θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων όσοι συνετέλεσαν σε αυτό το έγκλημα, όπως το χαρακτήρισε. Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μείνει θεατής στην αλλοίωση του πρωταθλήματος που επιχειρείται, ενώ παράλληλα έθεσε προ των ευθυνών τους όλους όσοι είτε σίγησαν επιδεικτικά, είτε συνέβαλαν σε αυτό.

Η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά:

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News