ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Κάτοικος Πέλλας γίνεται ο Δημήτρης Σουλιώτη

Δεν σταματά να ανακοινώνει παίκτες η ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας με το ρόστερ της να παίρνει μορφή ενόψει του πρωταθλήματος της Super League 2

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Αλμωπού Αριδαίας, ο οποίος χθες συμφώνησε σε όλα με τον Δημήτρη Σουλιώτη. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Πέλλας, δίνοντας εμπειρία στο έμψυχο δυναμικό του Αλμωπού Αριδαίας.  Ο Σουλιώτης αποχώρησε από Τρίκαλα όπου και είχε γεμάτη σεζόν, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Απόλλων Λάρισα με τον οποίο κατέγραψε 42 συμμετοχές.

Έχει περάσει κι από ΑΕΛ, Βέροια και Τύρναβο. Τη χθεσινή ημέρα ανακοινώθηκε και η προσθήκη του 23χρονου αμυντικού Εμιλιάνο Σέχου, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με τη φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News