Βαγγέλης Μαρινάκης: Επενδύει πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ στη Ρίο Άβε, σύμφωνα με την «A Bola»
Τα τελευταία 24ωρα στην Πορτογαλία πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ, να είναι έτοιμος να επενδύσει και στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, μπαίνοντας στο μετοχικό σχήμα της Ρίο Άβε.
Από τη στιγμή που η πρόεδρος της Ρίο Άβε, Αλεξανδρίνα Κρουζ, ανακοίνωσε ότι στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, θα παρουσιάσει σχέδιο εξυγίανσης, με τη συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη, τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με το θέμα. Άλλωστε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, μέσω και της δράσης του στην Premier League, ως ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, είναι ένας άνθρωπος που χαίρει εκτίμησης στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Η πορτογαλική «A Bola» με νέο ρεπορτάζ της, αναφέρει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενδιαφέρεται να επενδύσει ένα ποσό που ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να εισέλθει στο μετοχικό σχήμα της Ρίο Άβε, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση και το ταμείο της έχει άμεση ανάγκη από ενίσχυση.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι μέρος του ποσού αυτού θα διατεθεί προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες ρευστότητας, ενώ επίσης θα διατεθούν χρήματα τόσο για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, όσο και τη βελτίωση των υποδομών στο προπονητικό κέντρο και στο γήπεδο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός: Αν το πρωτάθλημα κριθεί στο βάθος, έχουμε ντερμπάρα για δύο!
- UEFA: Στην Ελλάδα η 10η θέση του ranking - Τι σημαίνει για τον πρωταθλητή της σεζόν 2027-28
- NBA: Βαριά ήττα των Χιτ, εγκλωβίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
- Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή – Πού θα βρέξει
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας για την Euroleague και το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για το πόλο
