Μπαρτσελόνα: Έξω φρενών για τον Γκάβι
Ξεχειλίζει η αγανάκτηση στην Μπαρτσελόνα για την αδικαιολόγητη χρησιμοποίηση του Γκάβι σ’ έναν αγώνα άνευ ουσίας, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά.
Βγήκαν από τα ρούχα τους οι επιτελείς της Μπαρτσελόνα μαθαίνοντας για τον σοβαρό τραυματισμό του Γκάβι στο δεξί γόνατο.
Από τον καταλανικό σύλλογο θεωρούν ότι η συμμετοχή του νεαρού χαφ στον αγώνα με τη Γεωργία δεν ήταν απαραίτητη, διότι είχε ήδη επιτευχθεί η πρόκριση στο Euro 2024. Άρα δεν συνέτρεχε λόγος για ρίσκο.
Κατά την Μπάρτσα, τα χρήματα που θα λάβει από τη FIFA ως αποζημίωση για τη μακροχρόνια απουσία του παίκτη της, ποσό που θα μπορούσε να φτάσει τα τέσσερα ή πέντε εκατομμύρια, δεν αποτελούν παρηγοριά, διότι η αγωνιστική ζημιά είναι τεράστια.
Οι «μπλαουγκράνα» άφησαν να εννοηθεί πως από τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της «ρόχα» είχε ήδη διαφανεί η απροθυμία να προστατευτούν κάποιοι παίκτες. «Ο Γκάβι θέλει να παίζει πάντα. Οι καλοί παίκτες δεν επαναπαύονται ποτέ», έλεγε χαρακτηριστικά.
Πού ‘να ‘ξερε, βέβαια, κι ο δόλιος πως ο νεαρός θα βρεθεί σε τέτοια κατάσταση…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Καλοί οι διασκεδαστές, αλλά πρωτάθλημα… δεν παίρνουν
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ομοφωνία τηλεκριτικών διαιτησίας - Ξεκάθαρη παράβαση
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι - Η επόμενη αγωνιστική
- EuroLeague Final Four 2026: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ
- Κύπελλο Ελλάδας: Έλληνες ρέφερι στα ημιτελικά
