Πανσεραϊκός - ΠΑΟΚ: Το στέγαστρο έφτασε στην... Τούμπα, αν και άντεξε την κακοκαιρία

Η απόφαση της Super League για αλλαγή του αγώνα του πρώτου με του δεύτερου γύρου της αναμέτρησης των ΠΑΕ Πανσερραϊκός και του ΠΑΟΚ.

Όπως αποφασίστηκε σχετικά, το ματς μεταξύ του Πανσερραϊκού και του ΠΑΟΚ δεν θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, καθώς ο Δήμος ανακάλεσε το παραχωρητήριο λόγω της έναρξης εργασιών για την επιδιόρθωση του στεγάστρου.

Η Super League ανακοίνωσε ότι «λόγω προσωρινής ανάκλησης του παραχωρητηρίου του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ και ΠΑΟΚ και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.

Ως εκ τούτου, για τη 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), θα διεξαχθεί ο αγώνας «ΠΑΟΚ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ» στο Γήπεδο Τούμπας, το Σάββατο, 25.11.2023 και ώρα 19:30».

Πάντως οι Σερραίοι είχαν διευκρινίσει νωρίτερα και με αρκετή δόση βιτριολικού χιούμορ, πως το στέγαστρο έμεινε στη θέση του παρά τους θυελλώδεις ανέμους που έπνεαν στη Βόρεια Ελλάδα ιδίως το περασμένο Σάββατο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News