Ελλάδα-Γαλλία: Οι οδηγίες στους φιλάθλους για το ματς της Τρίτης

Η ΕΠΟ έδωσε οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα βρεθούν στην «OPAP Arena», για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ της Ελλάδας και της Γαλλίας (21/11/23, 21:45), για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του EURO 2024.

Η ΕΠΟ έβγαλε ανακοίνωση προς όλους τους φιλάθλους που θα παραβρεθούν στην «OPAP Arena» για το Ελλάδα – Γαλλία, να φτάσουν 45 λεπτά πριν την σέντρα, για την ομαλή είσοδο τους στις εξέδρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επισημαίνει σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Γαλλία την Τρίτη 21 Νοεμβρίου (21:45), ότι η έγκαιρη προσέλευση στην OPAP Arena είναι άκρως απαραίτητη. Ε

Ειδικότερα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των κατόχων εισιτηρίων στο γήπεδο, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Υπογραμμίζεται παράλληλα, ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν αυστηρά μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων, οι οποίοι και παρακαλούνται να μην έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο».

Να υπενθυμίσουμε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, καθώς η φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει περάσει σαν πρώτη, ενώ η Ελλάδα έχει αποκλειστεί τερματίζοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News