ΑΕΚ Λιβάι Γκαρσία: Επιστρέφει από την Εθνική με ενοχλήσεις!

Νέος πονοκέφαλος στην ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα από τον Λιβάι Γκαρσία. Ο διεθνής παίκτης ενημέρωσε πως θα επιστρέψει την Τετάρτη από τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα, με ενοχλήσεις.

Ο Λιβάι Γκαρσία αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που πάνω του έχει χτίσει την δική του ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα. Η Ένωση έχει απορρίψει κατά καιρούς διάφορες προτάσεις που της έχουν γίνει, με τελευταίο σίριαλ αυτό του καλοκαιριού όπου η Λανς φερόταν να δίνει ακόμα και 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ταυτόχρονα όμως οι συνεχείς και πολλοί τραυματισμοί του, τον αφήνουν εκτός ομάδας για μεγάλα διαστήματα, με αποτέλεσμα να μην προσφέρει αυτά που πραγματικά μπορεί και συνεχώς ο προπονητής του αναζητά λύσεις για το κενό που αφήνει.

Πλέον ο νέος πονοκέφαλος για τον Αλμέιδα θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη όταν ο Γκαρσία θα επιστρέψει στα Σπάτα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Τρινιντάντ και Τομπάκο. Κι αυτό γιατί ο παίκτης ενημέρωσε πως αφήνει την εθνική του, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε.

Ο Γκαρσία αγωνίστηκε για μισή ώρα στην αναμέτρηση με τις ΗΠΑ που έγινε στο Τέξας και είχε ακόμα μια αγωνιστική υποχρέωση, όμως λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε, αποφασίστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να διαπιστωθεί και το μέγεθος του τραυματισμού του.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News