Πρόεδρος Ρίο Άβε : «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μας έκανε μέρος του ευρωπαϊκού του project»

Η πρόεδρος της Ρίο Άβε μιλά με θαυμασμό για το μεγάλο ευρωπαϊκό σχέδιο του Βαγγέλη Μαρινάκη που επένδυσε στην πορτογαλική ομάδα.

Η πρόεδρος της Ρίο Άβε, Αλεξαντρίνα Κρούζ, τοποθετήθηκε με αφορμή την επένδυση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον πορτογαλικό σύλλογο, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να κάνει ένα ακόμα βήμα στο δρόμο ενός εντυπωσιακού σχεδίου ανάπτυξης του ποδοσφαίρου.

Σε δηλώσεις της στο δίκτυο TSF η κΑλεξαντρίνα Κρουζ σχολίασε: «Ο  Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει ποιος είναι στο ποδόσφαιρο. Δεν το έχει κάνει μόνο με τις επιχειρήσεις του. Έχει αποδείξει τη δυναμική του στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στο πιο πρόσφατο project του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ανέβασε επίπεδο και ενδυνάμωσε το club. Έτσι βλέπει τη Ρίο Άβε, ως ένα μέρος των ομάδων που θέλει να συμπεριλάβει και να έχει ως μέρος του ευρωπαϊκού του project»

Η Ρίο Άβε έχει ήδη γνωστοποιήσει και επίσημα πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα επενδύσει εγγυημένα 20.5 εκατ. ευρώ έως τον Ιούνιο του 2024 με την Αλεξαντρίνα Κρούζ να κάνει λόγο για την πιο σημαντική ημέρα στην ιστορία της Ρίο Άβε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News