ΕΠΟ Παρασκήνιο: Το φιάσκο του Δανιήλ με τους αγώνες του κυπέλλου

Σε άτακτη υποχώρηση υποχρεώθηκε το αγαπημένο πουλέν του Παπαδόπουλου για τα ντέρμπι του Κυπέλλου και τα πήγε Ιανουάριο. Γράφει στη SportDay «ο τρελός… του χωριού».

Στις 10 και τις 17 Ιανουαρίου πήγαν οι αγώνες Κυπέλλου ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός και ΑΕΚΑρης. Από δω το πήγε, από κει το ’φερε, τελικά ο Δανιήλ υποχρεώθηκε να βάλει την ουρά στα σκέλια και να κάνει το αυτονόητο. Αλλο ένα φιάσκο για την ΕΠΟ. Αλλη μία απόδειξη της ανεπάρκειας όσων έχουν μαζευτεί στο Πάρκο Γουδή και διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Φυσικά, με τις οδηγίες άλλων. Εκείνων που κινούν τα νήματα για να δείχνουν ότι έχουν υπόσταση κι οι μαριονέτες.

Το τρομερό, βέβαια, με τον Αγγελο και τους λοιπούς είναι ότι όσα και αν κάνουν, ούτε παραιτούνται, ούτε απομακρύνονται. Λες και έχουν δεσμούς αίματος μεταξύ τους. Εγινε η γκάφα με τις κάρτες των διεθνών, αλλά ούτε ο Κωνσταντινίδης κουνήθηκε από τη θέση του, ούτε και ο Φύσσας. Λες και έφταιγε ο… Χατζηπετρής, που γελούσαν μαζί μας ακόμα και τα τσιμέντα της Ολλανδίας και της Ιρλανδίας.

Και τώρα, έρχεται ο Δανιήλ. Ο Αγγελος, τον οποίο έκανε κάποια στιγμή ο Ιάκωβος ισότιμο συνομιλητή παλαιών παραγόντων. Πήγαινε ο άνθρωπος και έκανε τα παράπονά του επειδή δεν τον άκουγε ο Μπαλτάκος για να φτιάξει το Κύπελλο. Οπότε, του πέρασαν κάποια στιγμή το σχέδιο με τους ομίλους. Το πέταξε ο πρόεδρος στο καλάθι κι ο Δανιήλ έπεσε ψυχολογικά, με συνέπεια να πέφτει απ’ τη μία γκέλα στην άλλη.

Τον είχε ρωτήσει ο Αγραφιώτης εάν είχε συζητήσει με την ΕΛ.ΑΣ. για τα ματς Κυπέλλου, αλλά ο Αγγελος πουλούσε μαγκιές. Αρχισε να μπλέκει τη Σούπερ Λίγκα, να λέει ότι η ΕΠΟ ορίζει κι οι άλλοι ακολουθούν. Αποδείχτηκε, βέβαια, ότι με συνεργάτες σαν τον Δανιήλ, δεν μπορούν στην ομοσπονδία να φτιάξουν πρόγραμμα ούτε καν για τους 50 αγώνες του Κυπέλλου.

Για το νέο άδειασμα στον Μπαλτάκο, θα τα πούμε κι αύριο! Θα ’χει, άλλωστε νέο επεισόδιο η υπόθεση. Αφού κανείς δεν φεύγει, όλο και κάτι θα συμβαίνει μεταξύ τους…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News