Αναστόπουλος: Η αποκάλυψη για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

Ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε να κάνει με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, τον καιρό που μεσουρανούσε στα γήπεδα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The Tonight Show, μίλησε μεταξύ άλλων και για την πρόταση που είχε δεχθεί από τον Παναθηναϊκό, όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Ο Αναστόπουλος τόνισε ότι δεν είναι στον χαρακτήρα του αυτό και δεν θα το έκανε ποτέ να μετακομίσει από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό. Μίλησε μάλιστα και για την πρόταση που είχε δεχθεί  τότε από τον Σωκράτη Κόκκαλη να αναλάβει τον πάγκο του Ολυμπιακούτονίζοντας ότι δεν θεωρούσε ότι θα κατάφερνε να δώσει αυτά που ήθελε στους Πειραιώτες μέσα σε επτά παιχνίδια, και αυτό τον έκανε να απορρίψει αυτή την πρόταση.

«Όταν συμπλήρωσα την πενταετία μου στον Ολυμπιακό, είχα πρόταση να πάω στον Παναθηναϊκό. Δεν πήγα. Στον Ολυμπιακό ανδρώθηκα και είχα αποφασίσει μέσα μου ότι θα τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά για την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Αλλά και για την πρόταση να αναλάβει τον Ολυμπιακό, είπε: «Μου έγινε πρόταση να πάω στον Ολυμπιακό ωστόσο θεώρησα γιατί εκείνη τη χρονική στιγμή δεν θα μπορούσα να δώσω αυτά που ήθελα σε 7 παιχνίδια και τελικά είπα όχι. Κάποιοι το παρεξήγησαν και νόμιζαν ότι αρνήθηκα λόγω των συμβολαίων».

Μίλησε επίσης και για όταν ξύρισε το χαρακτηριστικό μουστάκι: «Δεν μου άρεσε το μουστάκι απλά είχα συνηθίζει τον εαυτό μου έτσι. Ήμουν ζοχαδιασμένος με τα προπονηλίκια και πήγα να ξυριστώ και τα πήρα και είπα τέλος. Όπως είπα μία μέρα τέλος το ποδόσφαιρο».

«Σταμάτησα στα 34 αν και ήμουν σε καλή φυσική κατάσταση. Δεν είχα την ανάγκη να αποδείξω ότι ήμουν καλός, το ήξερα»,τόνισε όταν ρωτήθηκε για την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Τέλος μίλησε για την τεράστια αγάπη που είχε με την στρογγυλή θεά και αυτό τον έκανε να αφήσει πίσω την προσωπική του ζωή: «Αν είχα παντρευτεί θα είχα περισσότερα χρήματα. Είχα πάντα μακροχρόνιες σχέσεις αλλά ήμουν δοσμένος και παθιασμένος με το ποδόσφαιρο. Φέρνω στο μυαλό μου διάφορες περιπτώσεις που είχα σχέσεις μαζί τους και σκέφτομαι πόσο μ@λ@κ@ς ήμουν που τις άφησα».

v-cxa89zabkvox

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News