Πέδρο Μαρτίνς: «Πήγα στην Αλ Γκαράφα για τα χρήματα - Είχα προτάσεις και από Αγγλία»

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνέντευξη που παραχώρησε, δήλωσε πως ο μεγαλύτερος λόγος που πήγε στην Αλ Γκαράφα ήταν το οικονομικό κομμάτι, ενώ είχε προτάσεις και από την Αγγλία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στο περιοδικό «Panenka» για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Γκαράφα, δήλωσε πως το οικονομικό κομμάτι έπαιξε μεγάλο ρόλο στην μετακομίση του στο Κατάρ, ενώ είχες επίσης προτάσεις από Αγγλία, Βέλγιο και Πορτογαλία.

Οι δηλώσεις του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού:

«Είχα πολλές προσφορές, ειδικά από την Αγγλία, επίσης από το Βέλγιο και την Πορτογαλία, αλλά αποφάσισα να επιλέξω το Κατάρ. Πρέπει επίσης να ομολογήσω ότι ήταν ενδιαφέρον από οικονομική άποψη. Όλοι αυτοί οι παράγοντες με οδήγησαν να αποδεχτώ την πρόταση του Κατάρ. Ήταν μια πολύ μελετημένη απόφαση και, μετά από σχεδόν ένα χρόνο, δεν το μετανιώνω ούτε λίγο.

Η Αλ Γκαράφα δεν έχει κερδίσει τίτλο πρωταθλήματος για σχεδόν 12 χρόνια. Είναι φιλόδοξο να είσαι σε έναν σύλλογο που θέλει να επιστρέψει στον δρόμο της επιτυχίας και να κερδίσει τίτλους. Αυτός ήταν ένας από τους παράγοντες που με οδήγησαν να επιλέξω την Αλ Γκαράφα, γιατί είναι πραγματικά μια τεράστια πρόκληση, αλλά και μια τεράστια προσωπική ανάπτυξη. Η καλή στιγμή του συλλόγου είναι ο καρπός της δουλειάς που ξεκίνησε πέρυσι. Αλλάξαμε νοοτροπίες και γίναμε επαγγελματίες σε όλα τα τμήματα. Πολιτιστικά, έπρεπε επίσης να έρθουμε πολύ πιο κοντά σε αυτό που ήταν η Αλ Γκαράφα στο παρελθόν. Όλοι αυτοί οι παράγοντες είναι η επίδειξη του αποτελέσματος».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News