ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Κολλάει» του Φεράρι

Δεν έχει υπάρξει κάποια πρόοδος στις συζητήσεις μεταξύ των «πρασίνων» και της ομάδας της Μαγνησίας αναφορικά με τη περίπτωση του 29χρονου Αργεντινού αριστερού μπακ.

Παναθηναϊκός και Βόλος ΝΠΣ δεν έχουν κατορθώσει ακόμα να κάνουν κάποια πρόοδο στις συζητήσεις για την περίπτωση του Φράνκο Φεράρι.

Ο 29χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ προέκυψε στη «ζωή» του «τριφυλλιού» πριν λίγες μέρες, η περίπτωσή του αρέσει στο τεχνικό επιτέλειο, που δεν έχει μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένο από την απόδοση του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη στη προετοιμασία.

Ο παίκτης, που ήρθε ως ελεύθερος τον Ιούλιο του 2019 από την αργεντίνικη Μίτρε, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 και γι’ αυτό οι «πράσινοι» θα πρέπει να αποζημειώσουν τον Βόλο ΝΠΣ.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να δώσει ένα ποσό για να ικανοποιήσει την ομάδα της Μαγνησίας, αλλά εκείνη τούτη την ώρα ζητάει περισσότερα χρήματα, με την αθηναϊκή ομάδα να μην έχει τη διάθεση να αυξήσει ιδιαίτερα τη προσφορά της, αφού μην ξεχνάμε πως πρόκειται για παίκτη, που θα έρθει ως λύση για το ροτέισον της ομάδας.

Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης (31/08), που ολοκληρώνονται οι μεταγραφές, υπάρχει αρκετός χρόνος για να βρεθεί λύση και να υλοποιηθεί η μετακίνηση του Φεράρι αν τα βρουν οι δυο ομάδες.

Εντωμεταξύ, ο 29χρονος Αργεντινός αμυντικός ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του σημερινού φιλικού του Βόλου ΝΠΣ απέναντι στην ΑΕΚ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News