Γερμανία: Συναγερμός σε Μόναχο, Φρανκφούρτη για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ!

Γερμανία: Συναγερμός σε Μόναχο, Φρανκφούρτη για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα δώσουν παιχνίδια στην Γερμανία και οι αρχές έχουν πάρει τα μέτρα τους αναφορικά με τα ταξίδια των οπαδών των δυο ομάδων.

Η Γερμανία είναι από τις χώρες που βρίσκονται στο επίκεντρο καθώς σε αυτή θα βρεθούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Ημέρα Ευρώπς είναι η αυριανή (30/11) για τις ελληνικές ομάδες όπου μεταξύ άλλων Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν να δώσουν ματς στην Γερμανία.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Και ο ΠΑΟΚ την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Μαζί θα έχουν και τους οπαδούς τους με τις αρχές στην Γερμανία να έχουν πάρει τα μέτρα τους. Πιο συγκεκριμένα η προσοχή δίνευαι στα αεροδρόμια του Μονάχου και της Φρανκφούρτης. Μην τυχόν υπάρχουν ανταποκρίσεις κυρίως στο Μόναχο για ταξίδια των φίλων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Αλλά και στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης όπου είναι και τελικός προορισμός εκείνων του ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα των δύο ομάδων είχε Γερμανία τις ίδιες μέρες αναφορικά με τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Ωστόσο υπάρχει η σχετική ενημέρωση προς όλες τις πλευρές και όλα αναμένεται να κυλήσουν ομαλά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News