Μπακασέτας-Σιώπης: Επίθεση Τούρκου δημοσιογράφου - «Δεν έχουν χαρακτήρα»

Στο στόχαστρο Τούρκου σχολιαστή βρέθηκαν οι Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης, τους οποίους κατηγόρησε για… λιγοψυχία.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Χιλάλ Σανλί, εξαπέλυσε πυρά κατά των διεθνών, Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σίωπη. Ο ρεπόρτερ της Τραμπζονσπόρ είπε τα χειρότερα για τους Έλληνες διεθνείς κι ενώ ο Μπακασέτας αναμένεται να φύγει το καλοκαίρι, με τον Σιώπη να έχει έχει κάνει ήδη.

«Πρέπει να “καθαρίσουμε” τους Έλληνες και τους Γιουγκοσλάβους από την Τραμπζονσπόρ. Ζητώ συγγνώμη από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλλά αποδείχτηκε ότι δεν έχουν χαρακτήρα. Και οι δύο. Ο Σιώπης προτίμησε τη Β’ κατηγορία της Αγγλίας από το να μείνει στην Τράμπζο» είπε για τον Έλληνα αμυντικό μέσο.

Συνέχισε με τον αρχηγό της Εθνικής λέγοντας: «Ο Μπακασέτας δεν προσέγγισε θετικά καμία προσφορά της Τράμπζονσπορ για την ανανέωση του συμβολαίου του  και δεν καταλαβαίνω γιατί. Έπαιξε 7-8 αγώνες υψηλού επιπέδου στο πρώτο μισό της σεζόν που γίναμε πρωταθλητές. Εκτός από αυτό, ο Μπακασέτας ήταν απλά σταθερός».

Ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τους Ταξιάρχη Φούντα και Δημήτρη Κουρμπέλη:

«Κάνω κριτική στην απόδοση του Μπακασέτα, ενώ δεν είναι θετικός στις προσφορές του συλλόγου. Έπαιξε πολύ καλά με την Εθνική Ελλάδας, αλλά στην Τράμπζονσπορ δεν είναι παραγωγικός. Ειδικά αυτή τη σεζόν δεν έχει δώσει κάτι στην ομάδα. Αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη. Ο Μπακασέτας, ο Φούντας, ο Κουρμπέλης, οι Έλληνες και οι Γιουγκοσλάβοι πρέπει να “καθαριστούν” από την Τράμπζονσπορ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News