SUPER LIG: Πρώτη η Φενέρ με 3 στα 3
Μόνο νίκες μετράει η Φενερμπαχτσέ στο Τουρκικό πρωτάθλημα, κάνοντας το 3 στα 3, κερδίζοντας την Αλτάι με 2-0 εκτός έδρας.
Μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, την τρίτη σε ισάριθμα παιχνίδια, μέτρησε η «Φενέρ», η οποία κέρδισε με 2-0 την Αλτάι εκτός έδρας.
Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League πέρασε και από την Σμύρνη, με 2 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Καντιόγλου στο 51 και τον Βαλένσια στο 55 πήρε ένα ακόμα τρίποντο, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της λίγκας.
Η ομάδα του πρώην προπονητή των Πειραιωτών Βίτορ Περέιρα, είναι η δεύτερη ομάδα που μετράει 3/3 στα πρώτα παιχνίδια της Super Lig, μαζί με την Τράμπζονσπόρ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αρμάντο Γκονσάλες: Πάει Μεξικό και τον περιμένουν με τρέλα
- Μπάμπης Κωστούλας: Η απίστευτη χαρά που έδωσε σε 8χρονο Έλληνα στο «Ολντ Τράφορντ» (vid)
- ΟΦΗ: Συνεχίζει δίχως φρένα και δεν ξέρεις πού θα σταματήσει
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Παρασκευή – Πού θα βρέξει
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τα Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκός AKTOR - Μπουργκ, Παρτίζαν - ΠΑΟΚ
